Search
Close this search box.

Василь Галанесi

Старший Пастор

Ось і минуло 25 років! За цей період багато змін сталося в житті нашої церкви, і практично виросло ціле покоління. Ми пережили значний розвиток як кількісно, так і духовно. Коли ми розпочинали нашу служіння, нас було близько тридцяти чоловік, а зараз кількість дорослих членів Церкви перевищує триста. 

Звичайно, ця цифра могла бути більшою. За нашими приблизними підрахунками, близько сотні братів і сестер залишили нашу церкву. Деякі повернулися в Україну, дехто переїхав в інші штати, кілька людей приєдналися до сусідніх церков, а дехто вже перейшов у вічність до Господа. Все змінюється, але наш Господь Ісус Христос залишається незмінним. Він той самий учора, сьогодні і навіки. Його милість до нас не змінюється, вона оновлюється кожного ранку. Як Господь говорив до Ізраїльського народу: “Пам’ятай всю ту дорогу, що вів тебе Господь Бог твій…”. Так само і ми йдемо через пустелю до обіцяного краю. 25 років залишилися позаду, але що приготує нам наступне, ми не знаємо, але це відомо лише Господу.

Багато з нас, можливо, не буде на цій землі протягом наступних 25 років. Але нові спасені душі прийдуть на нашу зміну. Народжуватимуться діти, онуки і правнуки, і вони будуть піднімати нові покоління служителів, які проведуть Божий народ. Бажаю всього найкращого Божому народу, щоб вони ніколи не залишали Господа і йшли за Ним, куди б Він не вів. Нехай наші діти виростають сильними та мужніми, люблячи Господа всім серцем. Нехай юнаки та дівчата мають щасливу долю від Господа. Для молодих сімей бажаю, щоб вони народжували здорових, красивих та розумних дітей і виховували їх на славу Божу. Старшим братам і сестрам бажаю фізичного та духовного здоров’я, радості та щастя. Нехай кожен день, який ми маємо на цій землі, буде соковитим і плідним для Божого Царства, як сказав мудрий муж Божий.

Тому я хочу ще раз привітати вас, моїх дорогих, з цим святом! З Днем народження церкви, з ювілеєм! Нехай Господь рясно благословить всіх вас!

як це було...

Наша
історія

Повне Євангеліє

Вчення про «повну Євангеліє» згадується апостолом Павлом у Посланні до Римлян 13:19: «Я повністю проповідував Євангеліє Христове»

Все про Ісуса

Чи справді Ісус Христос Спасителем є світу? Вивчіть життя цієї Людини і дізнайтеся, як Він може вплинути на ваше життя.

Сім'я

Сім’я – тут усвідомлюєш, де сподіваються і чекають, Де забудеш про погане – Тут твій дім! Це твоя Сім'я!

ЯКІСТЬ

Якість духовного змісту, такого як проповіді та повчання, відіграє значну роль у впливі на громаду.